Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Agar-Agar Mangga Nanas

Pudding van mango en ananas in lagen


Ingrediënten:

- 150 gr. suiker
- 3 dl. ananassap
- 1 dl. water
- 1 rijpe mango
- 5 schijven ananas
- 2 eetlepels witte agar-agar
- gele kleurstof

Witte agar:

- 125 gr. suiker
- 3 dl. kokosroom
- 1,5 dl. water
- 1,5 eetlepel agar-agar
- zout

Bereiding:

Pureer de mango en de ananas in een blender. Breng het ananassap aan de kook en voeg suiker, water, agar-agar en de kleurstof toe. Roer goed zodat de suiker kan oplossen. Spoel een vorm om met water, schenk de gele massa er in en laat het een beetje opstijven.

Kook voor de witte agar het water met de suiker en het agar-agarpoeder tot de suiker is opgelost. Voeg de kokosroom toe en laat niet meer koken. Laat een beetje afkoelen en schenk het witte mengsel voorzichtig op het gele en laat het geheel helemaal afkoelen en opstijven. Serveer met stukjes mango en ananas.

Agar-Agar Mangga Nanas