Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Frikadel Pan Pedis Hati

Ovenschotel van aardappelen en gehakt met leverpastei


Ingrediënten:

- 500 gr. gehakt
- 8 gekookte aardappelen
- 6 sjalotten
- 2 tenen knoflook
- 2 rode lomboks
- 1 ei
- 3 blikjes leverpastei
- 1,5 theelepel ketumbar
- 1 theelepel djinten
- 1 eetlepel ketjap asin
- halve theelepel kruidnagelpoeder
- peper
- zout
- nootmuskaat

Bereiding:

Snipper de sjalotjes, knoflook en lomboks heel fijn. Verwarm de oven voor op 200 graden. Doe het gehakt in een kom. Verkruimel de aardappelen en voeg ze aan het gehakt toe. Voeg eveneens de sjalotten, knoflook, lomboks, ei, leverpastei, ketumbar, djinten, ketjap en kruidnagel toe. Meng alles goed door elkaar tot het een smeuïg geheel wordt. Maak af met peper, zout en nootmuskaat. Beboter een ovenschaal. Verdeel het mengsel over de schaal. Doe hier en daar een stukje boter op de vulling. Bak in de oven tot er een krokant korstje op zit, ca. 30 min.

Frikadel Pan Pedis Hati