Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Gadon Tahu

Gestoomde, gekruide tofu en gehakt met kokosmelk


Ingrediënten:

- 300 gr. rundergehakt
- 2,5 dl. dikke santen
- 1 tahu
- 2 eieren
- 4 sjalottten
- 1 theelepel gula djawa
- 2 tenen knoflook
- 4 groene lomboks
- 1 theelepel ketumbar
- 1 daun salam
- 1 eetlepel limoensap
- zout

Bereiding:

Snipper de sjalotten, pers de knoflook en verkruimel de daun salam. Snijd de lomboks fijn. Kluts de eieren los in een kom. Snijd de tahu in plakken en prak die fijn met een vork. Meng de tahu met de overige ingredienten en zout naar smaak. Doe het mengsel in een schaal, strooi er wat salam over en stoom het gaar in 30 tot 45 min. Lekker met witte rijst.

Gadon Tahu