Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Hagape Daging

Kruidig gestoofd rundvlees in kokosmelk


Ingrediënten:

- 1 kg. runderlappen
- 100 gr. geraspte kokos
- 4 schijven laos
- 3 schijven kunyit
- 3 schijven djahe
- 1 serehstengel
- 1 eetlepel ketumbar
- 1 theelepel djinten
- olie
- zout

Bereiding:

Was en snijd het vlees in blokjes. Schil de laos, kunyit en djahe, snijd ze fijn en maal ze met de ketumbar en djinten fijn in de vijzel. Meng de kokos met een kopje heet water en knijp de santen eruit. Verhit de olie en fruit de kruidenpasta, schep het vlees erin en voeg de sereh toe. Voeg de santen en zout naar smaak toe en laat het vlees op een laag vuur in 2 tot 2,5 uur gaar stoven.

Hagape Daging