Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Hati Ayam Goreng

Gebakken kippenlever en rookspek met kokosmelk


Ingrediënten:

- 600 gr. kippenlever
- 50 gr. rookspek
- 2 uien
- half blik santen
- 1 theelepel suiker
- halve theelepel djinten
- 1 theelepel ketumbar
- 1 theelepel djahe
- 2 theelepels sambal oelek
- peper
- 2 eetlepels olie

Bereiding:

Kook de kippenlevers ca. 1 min. in ruim water. Spoel ze af onder de koude kraan en laat ze uitlekken. Snipper de uien fijn en snijd het spek in blokjes. Verhit de olie in een wok en fruit hierin de uien. Voeg het spek en lever toe en bak de levers rondom bruin. Vervolgens de kruiden en de suiker erbij doen en ca. 5 min. roerbakken. Voeg de santen toe. Verwarm het gerecht nog even goed door en maak het op smaak met peper. Lekker met gekookte mie.

Hati Ayam Goreng