Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Anak Domba Taoco

Lamsvlees in een gebonden zwarte bonensaus


Ingrediënten:

- 500 gr. lamsvlees
- 125 ml. kippenbouillon
- 1 ui
- 2 tenen knoflook
- 1 schijfje djahe
- 1 rode paprika
- 1 gele paprika
- 4 bosuitjes
- 2 eetlepels arachideolie
- 1 eetlepel sojasaus
- 2 eetlepels taoco
- 1 theelepel 5-kruidenpoeder
- 2 theelepels sesamolie
- 2 theelepels maïzena

Bereiding:

Snijd het vlees in reepjes, vermeng die met de sesamolie en het 5-kruidenpoeder en laat het een nachtje staan. Rasp de djahe, snijd de paprika's en bosuitjes in stukken. Bak het vlees in 1 lepel olie bruin en haal het uit de pan. Fruit in de rest van de olie de djahe, knoflook en ui tot de ui bijna gaar is. Dan de paprika's en de bosui er bij doen en bak tot de paprika's bijna gaar zijn. Voeg de bouillon, sojasaus, taoco en maizena toe. Doe het vlees terug in de pan, roer het door en laat de saus binden.

Anak Domba Taoco