Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Ikan Cuka Asin

Kabeljauwfilet met kruidensaus van azijn


Ingrediënten:

- 600 gr. kabeljauwfilet
- 1 mespunt djahe
- 1 ui
- 4 eetlepels olie
- 2 rode lomboks
- 4 eetlepels azijn
- halve theelepel kunyit
- zout

Bereiding:

Maak de vis schoon en snijd het geheel in stukken. Snijd de ui en de lomboks heel fijn. Bestrooi de stukken vis met wat zout. Verhit de olie in een wok en bak hierin de vis gaar en lichtbruin. Schep de vis met een schuimspaan uit de wok, leg ze op een schaal en houd ze warm. Fruit in de overgebleven olie de lomboks, ui, djahe en de kunyit voor 2 min. Roer de azijn er door en laat dit sausje even koken. Schenk de saus bij het opdienen over de vis.

Ikan Cuka Asin