Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Ikan Dengan Bumbu

Gefrituurde kabeljauwfilet met een tomatensaus


Ingrediënten:

- 4 kabeljauwfilets
- 1 teen knoflook
- 1 eiwit
- 1 bouillontablet
- 3 eetlepels maizena
- sap van 1 citroen
- 3 eetlepels suiker
- 4 eetlepels tomatenketchup
- olie
- zout

Bereiding:

Snijd de knoflook fijn. Los het bouillonblokje op in wat water en het citroensap, voeg er wat zout naar smaak aan toe. Laat de visfilets ca. 10 min. in dit mengsel marineren. Roer in een diep bord het eiwit, de maizena en wat zout met wat water tot een papje. Wentel de vis door dit beslag. Verhit de olie in een pan en bak hierin de kabeljauwfilets bruin en gaar. Verhit wat olie in een kleine koekenpan en fruit hierin de knoflook ca. 1 min. Roer er de suiker, tomatenketchup en wat water door. Schenk de saus over de vis.

Ikan Dengan Bumbu