Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Ikan Dengan Bumbu Dua

Kabeljauwfilet met een tomatensausje


Ingrediënten:

- 4 kabeljauwfilets
- 1 eiwit
- 4 tomaten
- 2 tenen knoflook
- sap van 1 citroen
- 3 eetlepels maizena
- 3 eetlepels suiker
- olie
- zout
- water

Bereiding:

Snijd de knoflook en de tomaten fijn. Meng zout naar smaak met het citroensap en een beetje water en laat de visfilets hierin 10 min. marineren. Meng het eiwit, maizena en wat water tot een papje en wentel de vis hierdoor. Verhit in een wok wat olie en bak de filets gaar en goudbruin. Schep de vis uit de pan. Fruit de knoflook in dezelfde olie, voeg dan de tomaten en de suiker toe, eventueel wat water en meng het tot een saus. Schenk deze saus over de vis.

Ikan Dengan Bumbu Dua