Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Ikan Djahe

Gestoomde vis met een pittige smaak van gember


Ingrediënten:

- 600 gr. visfilet
- 3 lente-uien
- 2 tenen knoflook
- 1 schijf djahe
- 2 theelepels zout
- 1 eetlepel olie
- 1 theelepel sesamolie
- 1,5 eetlepel sojasaus

Bereiding:

Snijd de bosuitjes in dunne ringen en de knoflook in dunne plakjes. Schil de djahe en wrijf het fijn. Wrijf de vis in met zout en verdeel er de djahe over. Stoom de vis in een stoompan in ca. 5 min. gaar. Verhit intussen de olie en de sesamolie en bak hierin de knoflook goudbruin. Leg de vis op een schaal, schenk de sojasaus erover en bestrooi met de bosuitjes en knoflook.

Ikan Djahe