De nieuwste recepten
Basisgerechten
Mie Goreng Dua
Bijgerechten
Opor Ayam Panggang
Gado-Gado Lima
Gulai Nangka
Ayam Bakar Smoor
Tempeh Cabe Hijau Taoco
Sotong Bakar Percik
Sambal Kukus Terong
Tahu Goreng Bumbu Kuning Dua
Tv snacks
Tempeh Goreng Panir
Ontvang recepten in je e-mail!
Ikan Ketjap Manis
Kabeljauw gestoofd in een zoete ketjapsaus
Ingrediënten:
- 500 gr. kabeljauw
- 6 eetlepels ketjap manis
- 1 theelepel laos
- 1 teen knoflook
- 1 theelepel djahe
- 1 eetlepel sambal manis
- peper
- zout
- olie
Bereiding:
Pers de knoflook. Bak de kabeljauw in een beetje olie gaar. Leg de vis even apart op een bord of schaal. Maak een bumbu van de knoflook, djahe, laos, peper, zout en de sambal. Fruit de bumbu in een beetje olie en voeg daarna de ketjap toe en zet het vuur op de laagste stand. Meng de saus goed door. Voeg de vis toe en laat alles voor ca. 10 min. zachtjes sudderen.
download
