De nieuwste recepten
Basisgerechten
Mie Goreng Dua
Bijgerechten
Opor Ayam Panggang
Gado-Gado Lima
Gulai Nangka
Ayam Bakar Smoor
Tempeh Cabe Hijau Taoco
Sotong Bakar Percik
Sambal Kukus Terong
Tahu Goreng Bumbu Kuning Dua
Tv snacks
Tempeh Goreng Panir
Ontvang recepten in je e-mail!
Ikan Laut Panggang
Gemarineerde red snapper van de barbecue
Ingrediënten:
- 1 kg. red snapper
- 2 eetlepels limoensap
- 1 theelepel zout
- 1 theelepel witte peper
- 250 gr. dasar untuk ikan
- olie
Bereiding:
Maak de vis schoon. Kerf de vis aan de buitenkant een paar keer in met een mes. Wrijf vervolgens de vis aan de buitenkant in met het limoensap, peper en zout en de binnenkant met de dasar untuk ikan. Laat het zo ca. een uur marineren. Besprenkel de vis met een beetje olie en rooster het op de barbecue gaar en bruin. Lekker met witte rijst.
download