De nieuwste recepten
Basisrecepten
Rempah Tiga
Bijgerechten
Tahu Takwa
Ayam Indonesia Dua
Gulai Kambing Lima
Ikan Goreng Saus Lemon
Ayam Kremes Dua
Koffiesnacks
Lapis Beras
Kue Djahe
Klepon Tiga
Tv snacks
Kue Kering Loempia
Ontvang recepten in je e-mail!
Ikan Lele Dua
Gebakken meerval met een kokosmelksaus
Ingrediënten:
- 4 meervalfilets
- 1 theelepel zout
- 1 theelepel zwarte peperkorrels
- 2 eetlepels limoensap
- 5 dl. santen
- 1 serehstengel
- 2 daun salam
- olie
Bereiding:
Wrijf de visfilets in met zout, fijngewreven peperkorrels en limoensap en laat ze ca. 30 min. marineren. Kneus de serehstengel. Giet de santen in een pan en voeg de sereh en daun salam toe. Breng dit al roerend zachtjes en onafgedekt aan de kook tot de olie uit de santen boven komt. Verhit de olie in een pan en bak hierin de visfilets gaar en bruin krokant. Verwijder de sereh en daun salam en giet de saus over de vis voor het serveren.
download