Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Ikan Masak Asem Kuah

Vissoep van kabeljauw en tomaten


Ingrediënten:

- 350 gr. kabeljauw
- 1 schijf djahe
- 7,5 dl. visfond
- 4 tomaten
- 2 uien
- 1 eetlepel citroenrasp
- 2 tenen knoflook

Bereiding:

Snijd de djahe fijn, snipper de ui en pers de knoflook. Snijd de tomaten in blokjes. Snijd de vis in repen. Breng de visfond aan de kook. Wrijf de uien, knoflook en djahe fijn in de vijzel. Voeg de citroenrasp en de tomaten aan de bouillon toe en laat het ca. 10 min. zachtjes koken. Voeg het fijngewreven kruidenmengsel aan de bouillon toe. Voeg de vis toe en kook die in de bouillon in ca. 10 min. gaar. Serveer de soep met gekookte rijst of mie.

Ikan Masak Asem Kuah