Ontvang de nieuwste updates
Blijf met de updates op de hoogte!
De nieuwste recepten
Asinan Jakarta
Bebotok Udang
Karedok Dua
Kue Bugis Djawa
Sayur Udang Tahu Hijau
Geen recept missen?
De nieuwste recepten gratis in je mail!
Ikan Panggang
Makreel van de barbecue of grill
Ingrediënten:
- 2 makrelen
- 1 eetlepel ketjap manis
- 1 theelepel sambal oelek
- 4 eetlepels olie
- zout
Bereiding:
Maak de makrelen schoon en halveer ze overlangs. Wrijf de binnenzijde van de vissen met wat zout in. Verhit de olie in een pan en roer er de ketjap en de sambal door. Haal de pan van het vuur. Rooster de vissen boven een barbecue of onder de grill tot ze lichtbruin en gaar zijn. Bestrijk de vissen tijdens het roosteren regelmatig met het oliemengsel.
Ikan Panggang