Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Ikan Rica-Rica

Gebakken kabeljauwfilets met tomatensaus


Ingrediënten:

- 2 gebakken kabeljauwfilets
- 1 ui
- 2 rode lomboks
- 1 theelepel trassi
- 3 tenen knoflook
- 3 schijfjes djahe
- 2 daun salam
- 2 schijfjes laos
- blikje tomatenpuree
- 4 eetlepels ketchup
- 1 eetlepel ketjap manis
- 1 eetlepel appelstroop
- 1 theelepel ve-tsin
- 1 theelepel aromat
- 1 bouillontablet
- olie
- zout

Bereiding:

Snijd de ui, lomboks en knoflook fijn en maal dit met de trassi en djahe in de vijzel fijn. Fruit de laos, salam en het fijngemaakte kruidenmengsel een paar minuten in ca. 2 eetlepels olie. Voeg de tomatenpuree, ketchup, ketjap, stroop, ve-tsin, aromat en het bouillonblokje toe en leng de saus met heet water aan tot het dik genoeg is. Verdeel de gebakken visfilets in een schaal met daar bovenop de saus.

Ikan Rica-Rica