Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Ikan Tomat

Gebakken kabeljauw in zoetzuur tomatensausje


Ingrediënten:

- 4 kabeljauwfilets
- 2 uien
- 2 tenen knoflook
- 2 paprika’s, geel en groen
- 2 tomaten
- 1 groene lombok
- 1 ei
- 2 eetlepels tomatenketchup
- 1 theelepel ketumbar
- halve theelepel djinten
- 1 eetlepel ketjap manis
- sap van 1 citroen
- peper
- zout
- suiker
- maïzena
- olie

Bereiding:

De vis met citroensap, zout en peper even laten intrekken. Kluts het ei en haal de vis hierdoor. Wentel het door de maïzena en bak het in hete olie goudbruin. Houd de vis warm. Snijd de uien, knoflook, paprika's, tomaten, lombok fijn en fruit het even in wat olie. Voeg dan de ketumbar, djinten, ketchup, ketjap en suiker naar smaak toe. De vis erbij doen en het geheel nog even aan de kook brengen.

Ikan Tomat