Ontvang de nieuwste updates
Blijf met de updates op de hoogte!
De nieuwste recepten
Onde-Onde Ketawa
Sateh Pajegan
Soto Madura
Teh Djahe
Pecel Udang
Geen recept missen?
De nieuwste recepten gratis in je mail!
Kaber Kebertu Tahu
Gevulde omelet met tofu
Ingrediënten:
- 100 gr. tahu
- 2 eieren
- 1 eetlepel ui
- 20 gr. santen, blok
- halve theelepel ketumbar
- kwart theelepel djinten
- 1 theelepel sambal oelek
- halve theelepel kunyit
- olie
Bereiding:
Snipper de ui. Droog de tahu met keukenpapier en snijd het in kleine blokjes. Maal de ui met alle kruiden in de vijzel fijn. Frituur de tahu ca. 5 min. in ruim olie op hoog vuur lichtbruin. Zo nu en dan omscheppen. Bak de laatste 2 min. de fijngemaakte bumbu mee. Doe de santen en een kopje water er bij. Laat het zachtjes bakken tot het bijna droog is. Klop de eieren los met 2 eetlepels water en zout naar smaak. Bak hiervan een omelet. Leg het tahumengsel in het midden en rol de omelet op.
Kaber Kebertu Tahu