Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Kol Udang Kelapa

Kool met garnalen en kokos


Ingrediënten:

- 2 uien
- 1 spitskool
- zout
- olie
- 1 teen knoflook
- 100 gr. gepelde garnalen
- 50 gr. gemalen kokos
- 2 theelepels kerrie
- nootmuskaat

Bereiding:

Pers de knoflook. Pel de uien en snipper ze fijn. Snijd de spitskool in grove stukken en spoel af onder de kraan. Kook de kool halfgaar met een beetje zout, laat het uitlekken en snijd het daarna nog fijner. Verhit een beetje olie in de wok en fruit de knoflook en ui lichtbruin. Zet het vuur wat zachter en voeg de garnalen, kool en kokos toe. Voeg kerrie en nootmuskaat toe onder voortdurend omscheppen. Laat dit ca. 10 min. sudderen en serveer met witte rijst.

Kol Udang Kelapa