Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Kue Mangga Djeruk

Cake met mango en limoensmaak


Ingrediënten:

- 1 rijpe mango
- 280 gr. suiker
- 250 gr. boter
- 5 eieren
- 275 gr. zelfrijzend bakmeel
- zout
- vanille-extract
- 1 limoen

Bereiding:

Pureer de mango. Mix de boter met de suiker tot een creme. Mix de eieren er stuk voor stuk door. Steeds goed mixen voor je het volgende ei toevoegt. Rasp de schil van de limoen en pers hem daarna uit. Roer de mangopuree door het mengsel, gevolgd door de limoenrasp en het sap. Zeef de bloem en roer dit voorzichtig door het deeg. Zorg dat er geen klonten ontstaan. Beboter een vorm en schenk het beslag hierin. Bak de cake in een voorverwarmde oven op 175 graden in 1,5 uur gaar. Bestrijk de cake met Lapisan Es Djeruk Nipis (zie recept) en versier de cake zoals je het zelf mooi vindt.

Kue Mangga Djeruk