Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Kue Mangkok Tapeh

Gegratineerde cakejes van gegiste cassave


Ingrediënten:

- 200 gr. tapeh singkong
- 3 eetlepels gecondenseerde melk
- 150 gr. basterdsuiker
- 4 eieren
- 2 eidooiers
- 150 gr. boter
- 100 gr. kaas
- 150 gr. bloem
- halve theelepel baking soda

Bereiding:

Zeef de bloem met de baking soda. Rasp de kaas en smelt de boter. Plet de tapeh en mix het goed met de melk. Houd het apart. Meng de eieren met suiker en klop het tot het bijna een witte massa is. Voeg beetje bij beetje afwisselend bloem en gesmolten boter toe en meng het goed. Voeg de helft van de geraspte kaas toe. Giet dit mengsel in cakevormpjes en strooi de rest van de geraspte kaas hier over. Bak de mangkok in een voorverwarmde oven gaar in ca. 40 tot 45 min. op 180 graden.

Kue Mangkok Tapeh