Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Kue Pisang

Bananentaart uit de oven


Ingrediënten:

- 4 overrijpe bananen
- 2 pakjes vanillesuiker
- 4 eieren
- 200 gr. bloem
- 4 eetlepel suiker
- 20 gr. boter
- snufje zout
- 100 gr. boter

Bereiding:

Beboter een lage vuurvaste schaal en bedek de bodem met de in stukken gesneden bananen. Klop de eieren, 100 gr. boter, suiker, vanillesuiker en de bloem tot een luchtig beslag. Giet dit beslag over de bananen in de schotel. Verdeel de 20 gr. boter in klontjes over het oppervlak en bak de koek in een oven van ca. 175 graden (gasovenstand 3) in 1 uur goudbruin. Dit gerecht kan zowel koud als warm gegeten worden. Garneren met toefjes slagroom.

Kue Pisang