De nieuwste recepten
Basisgerechten
Mie Goreng Dua
Bijgerechten
Opor Ayam Panggang
Gado-Gado Lima
Gulai Nangka
Ayam Bakar Smoor
Tempeh Cabe Hijau Taoco
Sotong Bakar Percik
Sambal Kukus Terong
Tahu Goreng Bumbu Kuning Dua
Tv snacks
Tempeh Goreng Panir
Ontvang recepten in je e-mail!
Nasi Ubi
Gestoomde witte rijst met cassave
Ingrediënten:
- 500 gr. rijst
- 1 theelepel zout
- 150 gr. cassave
Bereiding:
Schil de cassave en snijd deze in blokjes van 1 x 1 cm. Was de rijst goed schoon en doe het in een pan met de blokjes cassave. Voeg het zout toe en zoveel water dat alles ca. 2 cm. onderstaat. Breng dit aan de kook, schep de rijst een keer goed om en laat het ca. 5 min. koken. Zet het vuur laag en blijf alles omscheppen tot het water is verdampt. Stoom dan de rijst met de cassave in de stoompan nog ca. 15 min.
download