Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Oseng-Oseng Jamur

Roergebakken champignons

Oseng-Oseng Jamur | Indonesisch-Culinair.nl
Foto ingezonden via de Indonesische kookclub door: Sonja van Belkum-Ruegg


Ingrediënten:

- 1 ui
- 1 teen knoflook
- 1 groene lombok
- 250 gr. champignons
- 1 eetlepel olie
- halve theelepel suiker
- halve theelepel zout
- trassi
- 1 theelepel asem
- 1 daun salam
- 1 schijf laos

Bereiding:

Snipper de ui en pers de knoflook uit. Snijd de lombok in ringetjes (eventueel pitjes verwijderen). Snijd de champignons in plakjes en schil de laos. Verhit de olie in de wok en fruit de ui, geraspte laos, knoflook en lombok tot het geurig ruikt. Voeg nu de rest van de ingrediënten toe en roerbak dit ca. 3 min. Serveer warm.

Oseng-Oseng Jamur