Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #1

Deze rijsttafel is geschikt voor 8 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
warm
heet
bakken
vijzelen
zoet
stoven
zuur
frituren
pittig
koelen
zoet-zuur
marineren
koud

Basisgerechten

Nasi Liwet Kari Ayam
Gele rijst met kipfilet
Nasi Ulam Betawi
Pittige gebakken rijst met kokos en gedroogde...
Nasi Gurih
Witte rijst gekookt in kokosmelk

Bijgerechten

Tempeh Bacem Dua
Gebakken zoete, gesmoorde tempeh
Ikan Bandeng Tomat
Gebakken makreel in een zurig sausje met toma...
Laksa Betawi
Kippensoep met kokosmelk en mihoen
Gulai Kambing Dua
Heerlijk gestoofd geitenvlees
Frikadel Ayam
Gefrituurde aardappel-kippengehakt koekjes
Sambal Goreng Tempeh Dua
Gebakken tempeh in een zoet gekruid sausje
Kari Udang Dua
Gestoofde garnalen in een gele kokossaus

Groente / fruitgerechten

Sayur Kari Dua
Gestoofde groenten in kokosmelk
Sayur Godok
Groente in een kokossaus

Acars

Acar Ketimun Lima
Zoet/zure komkommer en bietjes
Download de rijsttafel
Moment geduld!