Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #10

Deze rijsttafel is geschikt voor 17 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
warm
stomen
wokken
bakken
oven
stoven
vijzelen
heet
pittig
zoet
frituren
koud
lauw
zoet-zuur
rauw

Basisgerechten

Nasi Kuning
Gekookte, gele rijst in kokosmelk
Nasi Sela
Gestoomde witte rijst met zoete aardappel
Nasi Uduk Dua
Gekookte rijst met kruiden in kokosmelk

Bijgerechten

Dadar Kepiting Dua
Omelet met krab
Bandeng Ketjap
Makrelen uit de oven
Daging Sapi Merica Hitam Dua
Rundvlees gestoofd in een zwarte pepersaus
Tahu Bakso
Gestoomde tahublokjes gevuld met gehakt en ga...
Tongseng Kambing
Geitenvlees met kool in een zeer hete kokosme...
Babi Ambon
Pikante stukjes varkensvlees, gestoofd in ket...
Sambal Goreng Tempeh Kering Dua
Zoete, drooggebakken tempeh met droge garnaal...

Groente / fruitgerechten

Sayur Ikan Mas
Groenten in kokosmelk met rundvlees en vis
Sayur Kol Bandeng
Spitskool met makreel
Sayur Kari Bogor
Rundersoep met kerrie en groenten

Acars

Acar Kuning Tiga
Groentegerecht met kokosmelk
Acar Ikan
Gebakken makreel met een kruidige en zure sau...
Acar Ketimun dan Kacang
Zoet/zure komkommer met pinda's
Download de rijsttafel
Moment geduld!