Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #1002

Deze rijsttafel is geschikt voor 8 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
bakken
koken
wokken
warm
pittig
stoven
frituren
koud
lauw
vijzelen
marineren
bbq
zoet
zoet-zuur
koelen
zuur
rauw

Basisgerechten

Bami Goreng
Bami met varkensvlees en garnalen
Mie Goreng Udang
Mie met tijgergarnalen
Mihoen Daging Sapi
Mihoen met rundvlees en paprika

Bijgerechten

Pastei Ayam Dua
Gevulde pasteitjes met kipfilet en groenten
Tahu Taoco Udang
Gebakken tahu met prei en garnalen
Babi Ambon
Pikante stukjes varkensvlees, gestoofd in ket...
Sambal Goreng Daging Cincang
Rul gebakken gehakt met laos
Sateh Babi Dua
Blokjes hamlappen en spek aan een spies
Perkedel Udang
Gefrituurde garnalenkoekjes met mais
Sambal Goreng Tempeh Dua
Gebakken tempeh in een zoet gekruid sausje

Groente / fruitgerechten

Sayur Kari Dua
Gestoofde groenten in kokosmelk
Sambal Goreng Buncis
Sperzieboontjes in kruidige kokosmelk

Acars

Acar Campur Bandung
Zoet/zure groenten
Acar Ketimun
Zoet/zure komkommer
Download de rijsttafel
Moment geduld!