Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #1007

Deze rijsttafel is geschikt voor 8 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
stoven
warm
heet
bakken
vijzelen
frituren
zoet-zuur
marineren
pittig
zoet
blancheren
koud
lauw
koelen
rauw

Basisgerechten

Mihoen Udang Karang
Mihoen met rivierkreeftjes in bouillon
Nasi Ulam Betawi
Pittige gebakken rijst met kokos en gedroogde...
Mie Ayam Pangsit Kuah
Eiermie in kippenbouillon met gekookte pangsi...

Bijgerechten

Loempia Semarang
Loempia's met saus en frisse komkommer ac...
Ayam Renyah Asam Manis
Gefrituurde kipfilet in een zoetzure saus met...
Anak Domba Taoco
Lamsvlees in een gebonden zwarte bonensaus
Ayam Palembang
Gekookte kip in kokosmelk en geraspte kokos
Tempeh Mendoan
Tempeh in een gekruid jasje
Tempeh Kemul
Gefrituurde tempeh in een kruidig jasje
Daging Pedis
Gemarineerde, pikant rundvlees met mais en ba...

Groente / fruitgerechten

Ayam Nanas
Kipfilet met ananas
Tahu Sayur
Groentesalade met tahu

Acars

Acar Kuning Dua
Verschillende groenten in het zuur
Acar Ketimun Empat
Zoet/zure pittige komkommer
Download de rijsttafel
Moment geduld!