Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #1016

Deze rijsttafel is geschikt voor 13 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
wokken
warm
bakken
koken
stoven
pittig
vijzelen
blancheren
heet
marineren
bbq
zoet-zuur
frituren
rauw
koud
lauw

Basisgerechten

Nasi Peck Swie
Gebakken rijst met ei, erwten en ham
Bami Goreng
Bami met varkensvlees en garnalen
Nasi Goreng Balik Papan
Gebakken rijst met kip en spek

Bijgerechten

Smoor Kambing Daun Djeruk
Geitenvlees gestoofd met citroenbladeren
Rendang Kambing
Droog gebakken geitenvlees in kokosmelk
Bola Ikan Paksoi
Visballetjes met paksoi in een gebonden bouil...
Gulai Bagar
Gesmoord, gekruid lamsvlees in kokosmelk
Daging Sapi Merica Hitam Dua
Rundvlees gestoofd in een zwarte pepersaus
Sateh Kambing Dua
Blokjes geitenvlees aan een spies
Babi Rujak
Varkensvlees gestoofd in kokosmelk

Groente / fruitgerechten

Tjap Tjoy Tempeh
Tempeh met groenten en ananas in een zacht sa...
Tumis Rebung Kangkung
Hete roerbak van waterspinazie en bamboesprui...
Sayur Kol Bandeng
Spitskool met makreel

Acars

Acar Ketimun Biasa
Zoet/zure pittige komkommer
Acar Tahu
Gestoofde tofu in kokosmelk
Acar Kangkung
Zoet/zure waterspinazie
Download de rijsttafel
Moment geduld!