Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #1021

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
marineren
wokken
warm
stoven
heet
vijzelen
bakken
zoet
frituren
lauw
zuur
koelen
koud

Basisgerechten

Mihoen Daging
Mihoen met gemarineerde biefstuk en ei
Bami Goreng Djawa
Bami met kipfilet, grote garnalen en spitskoo...

Bijgerechten

Ayam Rebus
Kip in heerlijke kruidige saus
Ayam Bakar Rica
Kip gebakken in een pittige kruidenpasta
Fu Yong Hai Empat
Omelet met krab, garnalen en groenten in een ...
Tempeh Kering
Gebakken tempehreepjes

Groente / fruitgerechten

Rujak Tahu Sayur Pedis
Gemengde salade met groente, tahu en een hete...
Sayur Asem
Groenten met runderpoulet en pinda's in b...

Acars

Acar Rebung
Bamboescheuten met kokosmelk en azijn
Download de rijsttafel
Moment geduld!