Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #1040

Deze rijsttafel is geschikt voor 18 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
vijzelen
warm
bakken
wokken
stoven
zoet-zuur
marineren
frituren
koud
heet
blancheren
pittig
koelen
lauw
zuur

Basisgerechten

Nasi Langgi
Gekookte witte rijst in kokosmelk en kruiden
Nasi Goreng Cina
Gebakken rijst met groenten, vlees, garnalen ...
Nasi Ayam Zukini
Gekookte rijst in kokosmelk met kip en courge...

Bijgerechten

Udang Asem Manis
Garnalen in een pittige zoete saus
Ayam Goreng Kuning
Krokant gebakken gele kip
Ikan Bandeng Goreng
Krokant gebakken makrelen
Cah Tahu
Tahu en garnalen in bouillon
Gulai Daging Dua
Gesudderd, pittig rundvleesreepjes met aardap...
Kaki Babi Ketjap
Varkenspoten met groenten in een bouillon
Kari Domba
Gestoofd lamsvlees in een pittige, kruidige s...

Groente / fruitgerechten

Sayur Kol Bandeng
Spitskool met makreel
Sayur Kari Bogor
Rundersoep met kerrie en groenten
Sayur Godok
Groente in een kokossaus

Acars

Acar Kuning
Zoet/zure komkommer en sjalotjes
Acar Ikan
Gebakken makreel met een kruidige en zure sau...
Acar Bawang Merah
Zure sjalotjes met peperkorrels
Download de rijsttafel
Moment geduld!