Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #1050

Deze rijsttafel is geschikt voor 8 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

pittig
bakken
wokken
vijzelen
warm
hartig
koken
frituren
zoet
zoet-zuur
marineren
bbq
heet
stomen
blenden
stoven
rauw
koelen
koud
blancheren

Basisgerechten

Nasi Goreng Bahari
Gebakken rijst met rundvlees en sperziebonen
Nasi Langgi
Gekookte witte rijst in kokosmelk en kruiden
Mie Ayam Sayur
Mie met kip en groenten

Bijgerechten

Ikan Ketjap Pedis
Makreel overgoten met pikante, zoete ketjap
Frikadel Udang
Gefrituurde garnalenkoekjes
Bakwan
Gefrituurde, hartige groentebollen met garnal...
Sateh Babi Manis dan Masam
Sateh van varkensfilet met een zoet/zuur saus...
Pepes Jamur
Gestoomde pakketjes gevuld met hete champigno...
Sambal Goreng Tempeh
Pittige, zoete tempeh met heerlijke kruiden
Daging Telor Nanas
Roergebakken ei met gehakt en ananas

Groente / fruitgerechten

Tumis Tauge
Tauge met Chinese kool in bouillon
Sambal Goreng Buncis
Sperzieboontjes in kruidige kokosmelk

Acars

Acar Campur
Zoet/zure groenten
Acar Tauge
Zoet/zure tauge
Download de rijsttafel
Moment geduld!