Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #1051

Deze rijsttafel is geschikt voor 8 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
frituren
wokken
warm
marineren
heet
vijzelen
bakken
stoven
pittig
oven
blancheren
koud
blenden
zoet-zuur
rauw
stomen
koelen

Basisgerechten

Mie Ayam Sayur
Mie met kip en groenten
Mihoen Daging
Mihoen met gemarineerde biefstuk en ei
Nasi Ulam Dua
Rijst met kokos en gedroogde garnaaltjes

Bijgerechten

Tahu Bakwan
Gefrituurde koekjes van tofu met tauge en gar...
Dadar Hati Ayam
Gevulde omelet met kippenlevertjes
Ayam Bakar Pedis
Pittige drumsticks uit de oven
Kari Daging Tiga
Rundvlees met aardappelen in een gebonden ker...
Tahu Telor Tiga
Omelet met tahu en pindasaus
Ayam Bumbu Hijau
Kip gebakken in een groene kruidenpasta
Tempeh Mendoan
Tempeh in een gekruid jasje

Groente / fruitgerechten

Selada Ketimun Nanas
Frisse, pittige komkommer-ananassalade
Bebek Betutu Bali
Gevulde eend op Balinese wijze

Acars

Acar Campur
Zoet/zure groenten
Acar Kuning Dua
Verschillende groenten in het zuur
Download de rijsttafel
Moment geduld!