Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #1069

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
marineren
wokken
warm
pittig
oven
stoven
vijzelen
bakken
zuur
koud
zoet-zuur
heet
frituren
lauw

Basisgerechten

Mihoen Daging
Mihoen met gemarineerde biefstuk en ei
Mie Goreng Ayam dan Udang
Gebakken noedels met kip en garnalen

Bijgerechten

Pastei Tutup Dua
Gehakt/aardappelpuree schotel met garnalen en...
Pindang Anak Domba
Gestoofd lamsvlees met heerlijke kruiden
Ikan Djeruk Tomat
Gestoofde kabeljauwfilet met tomaten
Selada Paha Babi Udang
Salade van Chinese kool met ham en garnalen

Groente / fruitgerechten

Tumis Kol Cina
Gebakken, kruidige Chinese kool
Cah Kol Cina
Chinese kool in kippenbouillon

Acars

Acar Ikan
Gebakken makreel met een kruidige en zure sau...
Download de rijsttafel
Moment geduld!