Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #1074

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
stomen
warm
wokken
pittig
stoven
vijzelen
heet
marineren
bbq
blenden
frituren
blancheren
koud
zoet-zuur
koelen

Basisgerechten

Nasi Uduk
Gekookte, gestoomde witte rijst in kokosmelk
Mihoen Shanghaimi
Mihoen met groenten, varkensvlees en garnalen

Bijgerechten

Kari Domba
Gestoofd lamsvlees in een pittige, kruidige s...
Rendang Kambing
Droog gebakken geitenvlees in kokosmelk
Krengsengan Kambing
Gestoofd, zeer pittig geitenvlees
Sateh Menado
Blokjes varkensvlees aan een spies

Groente / fruitgerechten

Tahu Ketoprak
Tahu en tauge overgoten met een ketjapsaus
Sayur Godok
Groente in een kokossaus

Acars

Acar Tauge
Zoet/zure tauge
Download de rijsttafel
Moment geduld!