Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #1076

Deze rijsttafel is geschikt voor 7 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
marineren
wokken
warm
stoven
bakken
koelen
heet
bbq
grillen
vijzelen
blenden
zoet-zuur
koud

Basisgerechten

Mihoen Daging
Mihoen met gemarineerde biefstuk en ei
Nasi Goreng Istemewa
Gebakken rijst met garnalen en cashewnoten
Bami Goreng Hati Ayam
Eiermie met kippenlevers, garnalen en paksoi

Bijgerechten

Perkedel Goreng
Gekruide aardappel-gehaktkoekjes
Sateh Lilit Dua
Kruidige visspiesjes met kokos
Sateh Ayam Wijen
Sateh van kipfilet met pindasaus en sesamzaad...
Sambal Goreng Daging Peteh
Pittige, rul gebakken gehakt met petehbonen
Sop Daging Sapi
Smakelijke soep van rundvlees en ribbetjes
Udang Besar Bakar
Geroosterde grote garnalen van de barbecue
Tumis Menir
Gebakken varkensvlees met spinazie

Groente / fruitgerechten

Mencampurkan Sayur Cina
Gesmoorde groenten met garnalen in oestersaus
Telor Bumbu Gule
Eieren en sperziebonen in kokosmelksaus

Acars

Acar Campur Dua
Zoet/zure groenten
Download de rijsttafel
Moment geduld!