Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #1095

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
warm
stoven
marineren
vijzelen
frituren
heet
pittig
bbq
blancheren
blenden
koud
zoet-zuur
rauw
koelen

Basisgerechten

Mie Babi Sayur
Tarwenoedels met varkensvlees en groenten
Udang dan Nasi
Rijst met champignons, kastanjes en garnalen

Bijgerechten

Ayam Goreng Padang
Kip uit de wok met krokant jasje van kruiden
Ayam Goreng Mentega Dua
Gebakken kip in een pittige botersaus
Besengek Daging Tiga
Blokjes rundvlees in een dikke, kruidige saus
Sateh Babi Madura
Blokjes varkenshaas aan een spies

Groente / fruitgerechten

Orak Arik Udang Buncis
Garnalen en sperzieboontjes met ei
Pecel Tiga
Koude groenteschotel met pindasaus

Acars

Acar Campur
Zoet/zure groenten
Download de rijsttafel
Moment geduld!