Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #1103

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
warm
wokken
stoven
marineren
frituren
koud
heet
bakken
koelen
vijzelen
zoet-zuur
pittig
rauw
blenden

Basisgerechten

Nasi Kuning
Gekookte, gele rijst in kokosmelk
Mihoen Ayam Bawang
Mihoen met kip en uien in bouillon

Bijgerechten

Ayam Goreng Mentega Dua
Gebakken kip in een pittige botersaus
Sambal Ketimun Tomat
Twee kleine gerechtjes van vleestomaat en kom...
Udang Goreng Kecombrang
Gebakken garnalen met kecombrang
Sosis Solo Dua
Gefrituurde rolletjes kippengehakt met kokosm...

Groente / fruitgerechten

Pengat Tahu
Gekookte tahu met sperziebonen in kokosmelksa...
Asinan Bogor
Salade van vruchten en groenten met sausje

Acars

Acar Ketimun dan Kacang
Zoet/zure komkommer met pinda's
Download de rijsttafel
Moment geduld!