Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #1109

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

pittig
marineren
wokken
warm
hartig
koken
koelen
stoven
zoet
frituren
zoet-zuur
lauw

Basisgerechten

Mie Goreng Ayam dan Udang
Gebakken noedels met kip en garnalen
Mie Ramen Bumbu Szechuan
Mie met tomaten en garnalen in kippenbouillon

Bijgerechten

Laksa Goreng
Su-un met balletjes gehakt, groenten en garna...
Babi Cau Pudak
Varkensvlees met su-un
Udang Saus Lada Hitam
Grote garnalen in zwarte pepersaus
Sambal Goreng Tempeh Kering
Drooggebakken pittige, maar zoete tempeh

Groente / fruitgerechten

Sayur Kol Cina dan Udang
Chinese kool en garnalen in een gebonden saus...
Sayur Kari Bogor
Rundersoep met kerrie en groenten

Acars

Acar Kangkung
Zoet/zure waterspinazie
Download de rijsttafel
Moment geduld!