Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #1116

Deze rijsttafel is geschikt voor 8 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
frituren
wokken
warm
stomen
vijzelen
pittig
blancheren
heet
bakken
marineren
stoven
blenden
lauw
zoet-zuur
koelen
koud

Basisgerechten

Mie Ayam Sayur
Mie met kip en groenten
Mie Goreng Ulang Tahun
Eiermie met paksoi, vlees en garnalen
Mie Kukus
Gestoomde mie met kokosmelk en gekruid gehakt

Bijgerechten

Ayam Ceker Taoco
Kippenvoetjes in smaakvol sausje van wijn en ...
Dendeng Pedis
Zeer pittig, krokant gebakken rundvlees
Telor Berisi
Gevulde eieren met kokos
Tumis Tahu Taoco
Tahu met garnalen in zwarte bonensaus
Ayam Mangga
Salade met gebakken kip en mangosaus
Bacem Tahu
Kruidige, gebakken tofu
Babi Rujak
Varkensvlees gestoofd in kokosmelk

Groente / fruitgerechten

Tumis Brokoli Udang
Pittig groentegerecht met garnalen
Sambal Goreng Buncis
Sperzieboontjes in kruidige kokosmelk

Acars

Acar Kuning Dua
Verschillende groenten in het zuur
Acar Campur Dua
Zoet/zure groenten
Download de rijsttafel
Moment geduld!