Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #1121

Deze rijsttafel is geschikt voor 7 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
bakken
koken
wokken
warm
stomen
koelen
vijzelen
stoven
heet
marineren
frituren
blancheren
pittig
koud
lauw
zoet-zuur

Basisgerechten

Bami Goreng
Bami met varkensvlees en garnalen
Nasi Gurih Pontianak
Rijst gekookt in kokosmelk met eieren en uitj...
Mihoen Shanghaimi
Mihoen met groenten, varkensvlees en garnalen

Bijgerechten

Perkedel Daging Kentang
Gefrituurde aardappel-gehaktkoekjes
Babi Badjak
Gebakken speklapjes in sambalsaus
Ayam Masak Hijau
Gestoofde kip in een pittige groene saus
Kepiting Goreng
Omelet met verse krab en ham
Kari Tahu Tempeh
Gebakken, gesmoorde tahu en tempeh met kerrie
Daging Babi Tauge
Varkensvlees in een saus van rijstwijn met ta...
Tumis Cumi Hijau
Inktvis in een hete groene bouillon

Groente / fruitgerechten

Lotek Djawa
Gemengde groenten met een aardappelsausje
Kembang Kol Goreng
Gebakken bloemkool met spekreepjes

Acars

Acar Kuning Tiga
Groentegerecht met kokosmelk
Acar Campur Bandung
Zoet/zure groenten
Download de rijsttafel
Moment geduld!