Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #114

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
stomen
warm
marineren
wokken
pittig
frituren
blancheren
vijzelen
zoet
stoven
oven
zoet-zuur
koelen
koud

Basisgerechten

Nasi Sela
Gestoomde witte rijst met zoete aardappel
Mihoen Daging
Mihoen met gemarineerde biefstuk en ei

Bijgerechten

Lontong Tahu Campur
Lontong en gebakken tahu met een pindasaus
Tempeh Bacem Dua
Gebakken zoete, gesmoorde tempeh
Babi Panggang Tiga
Gebakken varkensvlees in een zoete saus
Anak Domba Bawang
Gebakken lamsvlees in een gebonden bouillon

Groente / fruitgerechten

Sayur Kol Tumis
Gestoofde kool met garnalen in kokosmelk

Acars

Acar Tauge
Zoet/zure tauge
Download de rijsttafel
Moment geduld!