Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #1147

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
bakken
koken
wokken
warm
pittig
vijzelen
frituren
stoven
marineren
oven
zoet-zuur
koelen
koud

Basisgerechten

Nasi Goreng
Gebakken rijst met vlees en groenten
Nasi Goreng Bahari
Gebakken rijst met rundvlees en sperziebonen

Bijgerechten

Sop Tahu Bakso
Gevulde tofu met gehakt in een bouillon
Tumis Tahu Udang
Tahu met garnalen en tauge
Sambal Goreng Basa Dua
Gestoofd rundvlees met appelstroop
Babi Panggang
Geroosterd varkensvlees in zoete saus

Groente / fruitgerechten

Telor Bumbu Gule
Eieren en sperziebonen in kokosmelksaus
Sayur Goreng Campur
Gewokte groenten in een gebonden saus

Acars

Acar Campur Bandung
Zoet/zure groenten
Download de rijsttafel
Moment geduld!