Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #1150

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

pittig
bakken
wokken
vijzelen
warm
hartig
koken
stomen
stoven
frituren
blancheren
zoet-zuur
marineren
rauw
blenden
koud
koelen

Basisgerechten

Nasi Goreng Bahari
Gebakken rijst met rundvlees en sperziebonen
Nasi Jagung
Witte rijst gemengd met mais

Bijgerechten

Chayote Santen
Pompoen met runderhaas en garnalen
Mireng Udang
Koekjes van garnalen
Kari Kambing
Gesmoord geitenvlees in kokosmelk
Bumbu Bali Bandeng
Droog gebakken makreel in pittige saus

Groente / fruitgerechten

Kaki Babi Ketjap
Varkenspoten met groenten in een bouillon
Asinan Bogor
Salade van vruchten en groenten met sausje

Acars

Acar Campur Dua
Zoet/zure groenten
Download de rijsttafel
Moment geduld!