Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #119

Deze rijsttafel is geschikt voor 19 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
warm
stoven
heet
bakken
vijzelen
frituren
zoet-zuur
pittig
oven
blancheren
rauw
koud
koelen

Basisgerechten

Nasi Goreng Slamatan
Gebakken rijst met kip gekookt in foelie en k...
Bami Goreng Hati Ayam
Eiermie met kippenlevers, garnalen en paksoi
Nasi Ulam Betawi
Pittige gebakken rijst met kokos en gedroogde...

Bijgerechten

Ayam Gepuk
Gefrituurde drumsticks met kokos
Gimbal Udang
Gefrituurde balletjes van garnalen
Frikadel Cabe Dua
Gevulde pepers met gekruid gehakt
Abon Ayam
Drooggebakken uitgeplozen kip
Tempeh Bacem
Gebakken, gesmoorde tempeh
Ikan Pedis Dua
Pittige makreel uit de oven
Tumis Tahu Udang
Tahu met garnalen en tauge

Groente / fruitgerechten

Sambal Goreng Buncis
Sperzieboontjes in kruidige kokosmelk
Lotek Djawa
Gemengde groenten met een aardappelsausje
Selada Ketimun
Gemengde salade van komkommer en een dressing

Acars

Acar Kuning Dua
Verschillende groenten in het zuur
Acar Bambu Dua
Zoet/zure bamboescheuten met kokosmelk
Download de rijsttafel
Moment geduld!