Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #1213

Deze rijsttafel is geschikt voor 14 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
stoven
warm
stomen
pittig
frituren
vijzelen
bbq
zuur
zoet
marineren
zoet-zuur
rauw
koud
zoet and zuur
koelen

Basisgerechten

Bami Goreng Hati Ayam
Eiermie met kippenlevers, garnalen en paksoi
Nasi Uduk Dua
Gekookte rijst met kruiden in kokosmelk
Nasi Kuning Tiga
Gele rijst gekookt in kokosmelk

Bijgerechten

Ayam Goreng Sukabumi
Gefrituurde kip bestrooid met deegkruimels en...
Dendeng Sapi
Kruidige runderlappen, gesmoord in kokosmelk
Frikadel Smoor
Gestoofde gehaktballetjes in ketjap
Rawon Buntut
Ossenstaartsoep met keluwaknoten
Langga Roko
Gekruide moten makreel in bananenblad van de ...
Daging Setan
Pittig lamsvlees, gestoofd in een wijn-kerrie...
Bacem Tahu dan Tempeh
Gefrituurde, zoete tahu en tempeh

Groente / fruitgerechten

Babi Sayur
Varkensvlees met verschillende groenten
Ayam Goreng Kol
Gebakken kipfilet met kool
Sayur Buncis
Gebakken kipfilet met sperzieboontjes

Acars

Acar Ketimun dan Kacang
Zoet/zure komkommer met pinda's
Acar Kubis
Zoet/zure kool en paprika
Acar Campur Dua
Zoet/zure groenten
Download de rijsttafel
Moment geduld!