Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #1219

Deze rijsttafel is geschikt voor 8 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
warm
stomen
marineren
vijzelen
heet
bbq
bakken
stoven
grillen
frituren
oven
zoet
zoet-zuur
koelen
koud

Basisgerechten

Nasi Uduk Dua
Gekookte rijst met kruiden in kokosmelk
Nasi Ubi
Gestoomde witte rijst met cassave
Bami Goreng Udang
Eiermie met garnalen en spinazie

Bijgerechten

Tahu Bakso
Gestoomde tahublokjes gevuld met gehakt en ga...
Sateh Tempeh
Vegetarische sateh van tempeh
Pecel Ayam
Gekookte kip in kokosmelk met geraspte kokos
Udang Gangga
Gekruide grote garnalen aan een spies
Smoor Kambing Daun Djeruk
Geitenvlees gestoofd met citroenbladeren
Sop Kacang Merah
Soep van bruine bonen met varkenspoten
Dendeng Balado
Zeer scherp, droog gebakken rundvlees

Groente / fruitgerechten

Sayur Kari Dua
Gestoofde groenten in kokosmelk
Sayur Kol Bandeng
Spitskool met makreel

Acars

Acar Kuning Dua
Verschillende groenten in het zuur
Acar Campur Bandung
Zoet/zure groenten
Download de rijsttafel
Moment geduld!