Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #1233

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

pittig
bakken
wokken
vijzelen
warm
hartig
koken
frituren
stoven
zoet-zuur
marineren
oven
koelen
koud

Basisgerechten

Nasi Goreng Bahari
Gebakken rijst met rundvlees en sperziebonen
Bami Goreng Daging
Heerlijke bami van eiermie, champignons en ru...

Bijgerechten

Perkedel Udang
Gefrituurde garnalenkoekjes met mais
Bali Hati Ayam
Gebakken kippenlevertjes in een kruidige saus
Ayam Madu Djeruk
Kipreepjes in een honing-citroensaus
Babi Panggang
Geroosterd varkensvlees in zoete saus

Groente / fruitgerechten

Sambal Goreng Buncis Dua
Gesmoorde pittige sperzieboontjes
Sayur Kol Cina dan Udang
Chinese kool en garnalen in een gebonden saus...

Acars

Acar Campur Bandung
Zoet/zure groenten
Download de rijsttafel
Moment geduld!