Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #1237

Deze rijsttafel is geschikt voor 8 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
warm
pittig
blancheren
stoven
vijzelen
bbq
bakken
frituren
marineren
blenden
zoet and zuur
koud
zuur
koelen

Basisgerechten

Mihoen Shanghaimi
Mihoen met groenten, varkensvlees en garnalen
Mie Goreng Udang
Mie met tijgergarnalen
Bami Udang Ayam
Bami met grote garnalen, kip en groenten

Bijgerechten

Kari Udang Dua
Gestoofde garnalen in een gele kokossaus
Sateh Bakso
Gehaktballetjes aan een spies
Kari Ikan Dua
Gebakken visfilet in kerriesaus
Pangsit Gulung Kuah
Gefrituurde pangsit in bouillon met Chinese k...
Udang Telor Djahe
Grote garnalen in een zacht sausje met ei
Dadar Telor Bebek Saus Tomat
Omelet met garnalen en krab in tomatensaus
Sateh Tahu Miso
Tahu en groenten aan een spies met miso pesto

Groente / fruitgerechten

Kembang Kol Goreng
Gebakken bloemkool met spekreepjes
Brokoli Goreng Tepung
Gefrituurde broccoli in een jasje

Acars

Acar Kubis
Zoet/zure kool en paprika
Acar Bawang Merah
Zure sjalotjes met peperkorrels
Download de rijsttafel
Moment geduld!