Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #1256

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
wokken
warm
koken
frituren
stoven
bakken
vijzelen
blenden
pittig
zoet-zuur
koelen
blancheren
koud

Basisgerechten

Nasi Peck Swie
Gebakken rijst met ei, erwten en ham
Mie Goreng Ulang Tahun
Eiermie met paksoi, vlees en garnalen

Bijgerechten

Udang Bandung
Garnalen met petehbonen in kokosmelk
Wonosobo
Omelet van tahu en prei met een sambalsausje
Sambal Goreng Hati Ayam
Gebakken kippenlevertjes in saus
Rendang Padang
Gestoofd rundvlees in kokosmelk

Groente / fruitgerechten

Bubur Menado Dua
Rijstepap met pompoen en spinazie
Sayur Ikan Pedah
Zoute vis met petehbonen, garnalen en groente...

Acars

Acar Tauge
Zoet/zure tauge
Download de rijsttafel
Moment geduld!